Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ανοιχτή Θεματική: Υποχρεώσεις της Επανάστασης


  1. Ισοπέδωση των χώρων υπό τις κατηγορίες 'μάντρα', 'βιομηχανία', 'αποθήκη εξοπλισμού', 'αντιπροσωπεία', καθώς και των περιφερειακών οδών. Οι απόλυτα απαραίτητοι θα υποστούν αρχιτεκτονική παρέμβαση και όπου αυτό δεν είναι δυνατό, θα καλύπτονται με τεράστια μαύρη νάυλον σακούλα, της βιομηχανίας μαύρης νάυλον σακούλας συμπεριλαμβανομένης.
  2. Καθημερινή υπαίθρια οικουμενική προσευχή ενάντια στη μισθωτή εργασία. Το στυγνό καθεστώς της ολοκληρωτικής ελευθερίας θα παγιωθεί μέσω επανάληψης και κατήχησης. Προβολή οπτικού υλικού από την εποχή της δουλειάς. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι και οι παλιοί με αλτσχάιμερ.
  3. Καταδίκη της ερώτησης 'καταδικάζετε τη βία απ' όπου και αν προέρχεται?', απ' όπου και αν προέρχεται.
  4. Μετατροπή των λεωφόρων σε τεράστιες υδάτινες τάφρους. Επιτρέπεται μόνο κολύμπι. Ούτε βάρκες με κουπί άντε μια. Η αλλαγή όχθης θα απαιτεί βουτιά και τα ρούχα θα μεταφέρονται με ανελκυστήρα από τη μια μεριά στην άλλη. Η ξενέρωτοι τον κύκλο.
  5. Απαγόρευση της επιθεώρησης.
  6. Καθιέρωση Παναθήναιων τον Αύγουστο, μες τη ζέστη. Ο κάθε πρώην πικραμένος (δηλαδή σχεδόν όλοι) θα παρακολουθεί αγώνες ταχύτητας χοροπηδηχτού, όπου ανώτεροι κληρικοί θα παραβγαίνουν πηδώντας με τα σκήπτρα τους, τα οποία θα έχουν καρφωμένα στον κώλο. Βασανιστήριο, έτσι για το τυπικό.
  7. Στοχευμένο μαράζωμα των ΜΜΜ και αποκλειστική χρήση τους από άτομα χρήζοντα βοηθείας, κατόπιν ιατρικού ραντεβού. Εξαιρέσεις για ερωτευμένους ή μοναχικούς, μετά από επίδειξη ποιητικής πειθούς σχετικής με την επιθυμητή διαδρομή.
  8. Δημόσια βράβευση και έπαινος χιουμοριστικής ανωτερότητας σε αυτόν που έντεχνα έσπασε μέσω του παιχνιδιού το διαλογικό μονόδρομο και το κοινό σχήμα 'ερώτηση-απάντηση'. Δηλαδή σε αυτόν τον εργαζόμενο-δημιουργό, τον οποίο το λαικό μαζικό κίνημα πρέπει να αναζητήσει, που στην ερώτηση 'Ποιος είναι ο μικρός Ήρως' της επικής κάρτας του Trivial Pursuit, έγραψε στην πίσω πλευρά την απάντηση κανόνι, 'Ποιος είναι ο μικρός Ήρως?'.
  9. Προστασία του θεσμού των επαγγελματιών στρατιωτικών, αλλά καθημερινή μετάθεση Τρίπολη-Διδυμότειχο-Κακαβιά-Σάμος, μέχρι νεοτέρας.
  10. Λόγω επιείκιας και ελευθεριακού προφίλ των επαναστατών και μόνο, ενοποίηση των δυο πιο βαρετών σπορ (μπιλιάρδο-γκολφ) σε ένα. Οι σκληροπυρηνικοί που δε θα κάνουν πίσω, θα χτυπάνε με στέκα σε γήπεδο γκολφ, χαμηλές μπαλιές, χωρίς punk rock. Στην επανάσταση δε θα σπάσει ούτε ένα τζάμι.

1 σχόλιο:

marimar juanita είπε...

o chuck norris εγραψε την απάντηση κανόνι