Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Focus on what we' re telling you!

Η απεσταλμένη μας στη νησιωτική Ελλάδα Marimar Juanita Rodriguez μετά από μνημειώδη ατυχία λόγω μη αναχώρησης πτήσεως εσωτερικού αναγκάστηκε να περιμένει ξεφυλλίζοντας μια γκουρμέ φυλλάδα [ ως γνωστόν μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε μια γκουρμέ φυλλάδα με απλά βηματάκια. παίρνετε μια απλή φυλλάδα του σωρού, αλείφετε τις σελίδες με μέλι για να γίνουν ιλουστρασιόν. έτοιμη! όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα μάρκετινγκ] και από αυτή τη φυλλάδα μας στελνει δύο σημειώματα:

το πρώτο αφορά στην γερμανική ιστοσελίδα http://www.jobsintown.de/, η οποία είναι ένα portal αναζήτησης εργασίας το οποίο έχει κολλήσει αφίσες σε διάφορα μηχανήματα (ATM, παγωτατζίδικα, μηχανήματα για αναψυκτικά, δημόσια πλυντηρια) με το μότο life's too short for the wrong job για να δείξει ότι υπάρχουν και καλές δουλειές... Αυτό βέβαια εμένα μου θύμησε ένα πόστ του έλληνα καβαλάρη που αδυνατούσα πραγματικά να καταλάβω τι προσπαθούσε να διαφημίσει... Η marimar έκανε ένσταση για σεξισμό και άλλα διάφορα, αλλά το βάζω να δούμε αν θα καταλάβει κανένας που το πάει (λες να είναι η ίδια εταιρία-βραζιλιάνικο παράρτημα?)



το δεύτερο, με αφορμή το ίδιο και πάλι γκουρμέ περιοδικό είναι από την αγαπημένη μας πατρίδα (σνιφ) και έχει να κάνει με έναν διαγωνισμό του φεστιβάλ θεσσαλονίκης: http://shootit.gr/, με μότο η διαμαρτυρία είναι δικαίωμα όλων (κατά το μαοϊκόν: είναι δίκαιο να εξεγείρεσαι), διώξε τη βία-βάλε φαντασία (αυτό είναι στα πρότυπα του μάη)! Ρε γαμώτο δεν προλάβαμε κι εμείς να βάλουμε συμμετοχή. Τώρα που είναι της μόδας οι διαμαρτυρίες θα είχαμε πλεονέκτημα λόγω προϋπηρεσίας... Πάντως κάποιοι σύντροφοι κάτι τέτοια δεν τα σηκώνουν (και καλά κάνουν) και ότι βρουν μπροστά τους το παίρνουν και το σηκώνουν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia xara paides... mia xara to blog... ZHTW TO GOURMEDOPOIHMENO PROLETARIATO!

καπρίτσιος ντε σαντ είπε...

γεια σου και σενα έκφυλε κλέφτη μπουγάδων