Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Ανάληψη ευθύνης


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η επαγγελματική έκθεση Greek Gourmet & Wine Expo στην Ελβετία. Η γκουρμέ προλέ σύμπραξη: φράξια "θα σου φτιάξω μακαρόνια" / κομμάντο Παρλιάρος ήταν εκεί για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που θέλουν το γκουρμέ εμπόρευμα και επιτείνουν την πραγμοποίηση της ανθρώπινης γαστριμαγίας. Κινηθήκαμε αθόρυβοι, και γίναμε ένα με το πλήθος που χάζευε γιδοτύρια νάξου και καταβρόχθιζε απάκι και κάρδαμο. Με όπλο μας τη γνώση της συγκριτικής γαστριμαγίας και τη σκέψη μας στη μοναξιά του κόκκου πιπεριού που στέκει διαχωρισμένη μονάδα στο μύλο των εχθρών μας, περάσαμε υποσυνείδητα μηνύματα στο πλήθος και καταγράψαμε τις αντιδράσεις των. Ακολουθούν εικόνες απο την παρέμβαση σε κεντρικό περίπτερο και μια καταγραφή των αντιδράσεων. Μέχρι το τελευταίο αφεντικό αυτού του του κόσμου να σαπίσει κρεμασμένο σε μια αρμαθιά λουκάνικα στα δέντρα μας.
 ΥΓ: οφείλουμε να δηλώσουμε ότι μας ενέπνευσε στο προχώρημα της δράσης μας και η πρακτική των ολλανδών συντρόφων της φράξιας "commando scott tenorman" όπως αυτή δημοσιεύθηκε εδώ1 σχόλιο:

ρομποτικος καβρας+ζμι είπε...

το παλι των ταξεων τεχνοποιει αυνανιζομενο φορωντας τα ξεχειλωμενα κομπινεζουδια των υποαστικων συνεβρασεων κοιταει τον εαυτο του στα ματια καθρεπτες του και σκεφτεται
"καθολου δεν μου παει"


και απο πανω(κατω) μου ζητας να αποδειξω οτι δεν ειμαι ρομποτ.χα!
διακρινω μια διακριση εδω που αποκλειει τους ακρεατους αδελφους μας να εκφραστουν αλλα καλουνται να αποδειξουν εαυτους σε ποιον και γιατι?
λευτερια στα καταπιεσμενα bytes
ντροπη και αισχυνη στους καταπιεστες